Çocuklarının Bodrum’da işlettiği otele “Hayırlı olsun” ziyareti için giden Türk sinemasının ünlü ismi Hülya Koçyiğit, Amerika’da geçirdiği başarılı operasyonun ardından sağlık durumundaki gelişmeleri merak edenlere; ”Böylesine önemli bir ameliyat geçirmeden önce bir tek şey istedim. Benim için dualar edin dedim. Belki de dualar sayesinde tekrar sağlığıma kavuştum. O yüzden kalbim minnet ve şükran dolu. Bana dua eden, bana iyi dileklerini yollayan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

HAYRANLARIYLA SELFIE ÇEKTİRDİ

Eşi Selim Soydan’la geldikleri otelde ünlü sanatçı Cenk Eren’in konserini izleyen Koçyiğit hemen hemen tüm şarkılarında Eren’e eşlik ederek oldukça moralli ve neşeli bir görüntü çizdi. Gece sonunda kendisi ile selfie çektirmek isteyen misafirlerin bu isteklerini de karşılıksız bırakmayan Koçyiğit’in tebessümü yüzünden hiç eksik olmadı. Hülya Koçyiğit, bu görüntüsü ile kendisini seven herkesi mutlu etti.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Öte yandan Cenk Eren’in sahnesinin hemen öncesinde basın mensuplarının sorularını eşi Selim Soydan ile birlikte kol kola yanıtlayan Türk Sinemasının unutulmaz yıldızı Hülya Koçyiğit, kendilerine “Hoş geldiniz” diyen muhabirlere ”Teşekkür ederiz çocuklar. Dün geldik yarın da döneceğiz inşallah. Kısa bir tatil. Çocuklarımız bu oteli işletmeye başladığından beri ilk kez geliyoruz. Bir anlamda hayırlı olsun demeye geldik. Torba Bodrum’un en şık yerlerinden biri. Sizlerin de ayaklarınıza sağlık, asıl sizler hoş geldiniz.” dedi.

DUALAR SAYESİNDE TEKRAR SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM

Bir muhabirin esprili ”Sahalara dönecek misiniz tekrar?” sorusuna gülümseyerek ”Sağlığımız el verdiği müddetçe her zaman” yanıtını veren Koçyiğit, Amerika’da geçirdiği başarılı operasyonun ardından sağlık durumundaki gelişmeleri merak edenler için de; ”Böylesine önemli bir ameliyat geçirmeden önce bir tek şey istedim. Benim için dualar edin dedim. Belki de dualar sayesinde tekrar sağlığıma kavuştum. O yüzden kalbim minnet ve şükran dolu. Bana dua eden, bana iyi dileklerini yollayan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok şükür sağlığım yerinde. Ciğerlerimin tekrar eski işlevini yapar hale gelmesi için yürüyüş yapmam gerekiyor. Yüzmem gerekiyor. Ciğerlerimi tekrar genişletmem gerekiyor. Bu da biraz zaman alacak bir şey.” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER